FIGYELEM: A Szabályzat el nem olvasása nem jogosít fel annak megszegésére!

Az alábbi szabályokat kérjük betartani, a kultúrált beszélgetések megőrzésének céljából:

 1. Első hozzászólásod mindenféleképpen moderációs sorba kerül, azaz nem fog megjelenni! Ennek elfogadása után (hacsak a következő feltételeknek nem tesz eleget, akkor) minden további kommented egyből meg fog jelenni.
 2. Mielőtt felteszed a kérdésed, használd a keresőt. A kérdésed vagy felvetett témádról már lehet hogy szó volt valahol.
 3. Ne használj csupa nagybetűket, túlzott számú kérdőjelet (?) vagy felkiáltójelet (!) vagy pontot (.) és egyéb karaktereket a hozzászólásodban.
 4. Mellőzd az pár szavas és a csak smiley-kat (grimaszokat) tartalmazó hozzászólásokat.
 5. Ne spam-melj, azaz ne hirdess / reklámozz kéretlenül semmit az AOL-on!
 6. Ne off-olj, azaz ne irkálj a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat.
 7. Ne flood-olj, azaz ne írj önmagad után több hozzászólást, próbáld meg mondandódat egyetlen hozzászólásban megfogalmazni.
 8. Ne írj rágalmazó, sértegető, durva, utálatos, rasszista, szexuális, bosszantó vagy obszcén szavakat tartalmazó üzeneteket! Az oldal nyelve a magyar, ezért magyarul kommunikálj, felejtsd el a szlenget is!
 9. Ne tégy közzé illegális anyagot és ne írj linkeket ahol illegális szoftverek találhatók!
 10. Ha egy megírt hozzászólásod elküldés után nem jelenik meg, az azt jelenti, hogy a fenti szabályok valamelyike fennakadt a moderáló-roboton. A hozzászólásodat tehát egy admin / moderátor ellenőrizni fogja.
 11. A fentiek egyszeres megszegése az üzeneted eltávolítását vonja maga után. Többszörös megszegése az azonosítód és IP címed azonnali kitiltását vonja maga után.
 12. Ha az itt leírtak számodra nem felelnek meg, nyugodt szívvel keress magadnak egy másik honlapot…