ALIENS: INFESTATION (2011)

Új Előzetes! (2011. szeptember 4.)

Immáron biztos, hogy újabb Aliens játék készül, mely azonban egy teljesen más műfajban indul, mint az utóbbi években megjelent részek.

Az Aliens: Infestation címet viselő játék egy oldalra scrollozós, 2D-s platformer lesz, melyben egy csapatnyi tengerészgyalogost kell irányítanunk és feladatunk kiirtani az összes idegen lényt. A játékban ellenséges katonákkal is összefuthatunk, akiket szintén el kell takarítanunk az útból. Ehhez bevethetünk szinte minden, a sorozatból ismert eszközt (pisztolyok, puskák, lángszóró és robbanószerek).

A Korhatár Besoroló Bizottság jelentése szerint a játékban számos csúnya szó hangzik el és lesznek igazán durva jelenetek is (mellkasból előbukkanó idegenek, halálhörgéssel eltávozó katonák stb.), így valószínű kap egy szép kis 15 éves felülieknek címkét a program. Sajnos a játék előre láthatólag csak Nintendo DS-re jelenik meg. (sg.hu)

A játék hivatalos honlapja: sega.com/games/aliens-infestation

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

4 Hozzászólások

 1. Facehugger

  HATALMAS!!!
  XD … Jó lesz … XD

 2. Dezard

  Jó kis játék lesz valóban, örülök hogy 2D-s lesz frankó ötlet, de sajnálom hogy DS-re jelenik meg csak. Reméljük király kis játék lesz jó ALiEN-es hangulattal, jó játékélménnyel, habár a DS -ről eddig csak jót hallottam szinte.

 3. Hát egyék ki a vetést, ha tényleg csak DS-re adják ki. Legalább androidra tolják még ki, legyenek olyan kedvesek.

 4. brianaspirin

  tetszetős anyag, de csak ezért nem fogok ds-t vásárolni :S

Vélemény, hozzászólás?