ALIENS: COLONIAL MARINES (2012)

Új Előzetes! (2011. szeptember 4.)

Aliens: Colonial Marines – Életjelek (2011. június 13.)

… A mostani E3 alkalmával azonban előbújik a rejtekadó sötétségből a Colonial Marines. Jó pár újság és webes portál kapott szép ajándékokat, egy égett babafejet és egy kissé gyenge fröccsöntött tengerészgyalogos fegyvert…! Mindenesetre komolyabb kampányra készülhetünk, ha már a marketing szekció ilyen kreatív ötletekkel áll elő… (Hardwired)

Jövőre jön az Aliens: Colonial Marines (2011. június 13.)

A Gearbox Software által készített Aliens: Colonial Marines megjelenéséről már sokan lemondtak, de ma a Sega hivatalosan is bejelentette, hogy 2012-ben jön a program.
A tavaszra beütemezett premier előtt a héten kezdődő E3-on is kint lesz az alkotás, ahol végre mozgásban is láthatjuk az évek óta készülő FPS-t. “Az Aliens: Colonial Marines lesz az első olyan játék, mely valóban a filmben látott élményt nyújtja a játékosoknak” – állítja Gary Knight, a Sega igazgatója. “A Gearbox Software remek munkát végez a franchise-zal és nagy élményt nyújt majd ez az akciódús FPS, melyben ko-op élményre is számíthatunk.”
Az Aliens: Colonial Marines története szerint az elhagyatott hajó, a U.S.S. Sulaco kering az LV-426 bolygó körül. A játékos a magasan képzett United States Colonial Marines tagja, akiket a hajó átkutatásával bíztak meg. Itt természetesen kiderült, hogy mi is történt a legénységgel és hamarosan a saját életükért kell harcolniuk.
A játékban nem csak a U.S.S. Sulacon járunk, hanem eljutunk – többek között – az LV-426-ra is. A filmben megismert összes fegyver visszatér, de természetesen lesznek újak is. További információk a jövő héten várhatók. (sg.hu)

Bónusz: a trailerben elrejtett IP címen írjátok be, hogy father, és nézzétek újra végig, már másodperccel hosszabb előzetest kaptok plusz, villanásnyi jelenetekkel!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

15 Hozzászólások

 1. XenoReD

  Ha nem adják ki ezt a játékot ugye segítetek nekem meg szüntetni a ( Sega ) céget ? :)

 2. Hát még jó de ha megjelenik én csapok le rá elsőként!! :D

 3. idegen93

  Na már vártam hogy legyen colonial marines-es cikk! :)
  Egész ígéretesnek néz ki az Avp3 után jól jönne még egy aliens kaland (remélhetőleg nem az utolsó)! :D

 4. hát már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz már régota vártam egy olyan alien játékot amiben nincs predator nélkül :P

 5. A francba! Na erről van szó!!! Ezt kell csinálnie!!! Istencsászárkirály játék lesz, adjátok ide!!! :D

 6. Levenx

  A bemutató haláljó lett. De majd megnézzük ilyen lesz-e a játékélmény is. Nekem pozitív élményeim vannak az avp-s játékokkal és remélem ebben sem kell csalaódnom ami nagyon nehezen történik meg. Ami avp-s azt én sose írom le mart full AvP fan vagyok :D

 7. predator

  Nem semmi trailer. Király!!!

 8. pred161

  Van új a játékból való bemutató!

 9. zsolesz00

  én már avp3 végigvittem de emberel volt a legnehezebb és a legfélelmeteseb, úgy hogy szerintem ugyan olyan lesz. szevasztok.

 10. Thrawn

  Nekem is úgy tűnik hogy hasonlítani fog az AvP3-ra.Nekem az nem tetszett annyira,bár nem vittem végig.Játékélményben az nem volt olyan nagy cucc,de látványban nagyon ott volt!

 11. zsolesz00

  figyelj haver te nem vagy normális xd lol.

 12. zsolesz00

  nem rád értetem ne haragudj.

 13. zsolesz00

  szerintem is látványélményben nagyon ott volt és legodude te nem vagy normális ennyi pénzt ugy sr fog megérni én a helyedben előszőr megvennémmásoltba és ha tetszik akkor venném meg de ahogy te tudod. szevasz.és bocs thrawn nem rád értetem.

Vélemény, hozzászólás?