Aliens #1 (2009)

[2009.05.31.] Annak rendje és módja szerint, halál pontosan a tervezett időpontban jelent meg az új ALIENS képregénysorozat első száma. És ami meglepetés volt, melyről eddig nem írtak sehol (vagy csak az én figyelmemet kerülte volna el?), hogy kétféle borítóval adták ki:

[2009.05.22.] Közeledik a régóta várt új ALIENS sorozat első részének megjelenése (május 27.), melynek alkalmából a Dark Horse publikussá tette a végleges borítót, valamint jópár új oldalt tett közzé ízelítőül, amolyan “Így készült” formában, azaz megnézhető, hogy milyennek rajzolta meg Zach Howard, azt hogyan húzták ki tussal, majd színezték ki és végül helyezték el rajta a szövegbuborékokat.
Mindez megtekinthető a képregény adatlapján!

[2009.01.07.] Pár napja még friss hírként az újraindított sorozatok reklámképregényéről adhattam hírt, és máris itt van az Aliens #1 borítója és ismertetője, kis szerencsével június/július környékén már itthon is beszerezhető lesz!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

14 Hozzászólások

 1. Facehugger

  Nekem nagyon tetszik! Biztos, hogy az elsők között fogok venni!

 2. A története elég eredetinek tűnik, kíváncsian várom. ^^

 3. Serius Ben

  Hát nekem mondjuk a történet kicsit szokványos….
  De attól még megveszem, csak nem hiszem, hogy kibirom várni…:D

 4. jaja nehéz lesz kivárni de 1 fan örökké vár XPPPDD

 5. Aliensking

  Én se tudom, hogy hogyan fogom kivárni…Már a borító is nagyon ígéretesnek látszik!
  aliens 4ever! XD

 6. Mikor jelenik meg magyarul?

 7. Valószínűleg soha… :(

 8. predator

  A tartalom alapján nagyon jónak igérkezik. Ez a mondat”Valami más is él a halott városban.” nagyon feldobott.

 9. Valami képregényboltból biztosan meg lehet majd rendelni, persze borsosságos áron, pár hónap késéssel :). De valamit valamért, ha már itthon nem lehet megkapni.

 10. http://trillian.kepregeny.net vagy http://comicsinvest.hu

  Biztos lesz mindkét helyen, szerintem 1000HUF körüli áron/db.

  Nekem már lesz az #1-ből mindkét borítóból! ;)

 11. 1000 HUF teljesen baráti, de…nincs valami szállítási költség, vám vagy más anyámkínja? Mert ha van, az rendesen meg fogja dobni az árat úgyérzem…

 12. Lestat

  Trillianban, veszem én is és 990 ft és 1300 között mozognak a képregények kb. szerintem annyiért megéri, pláne hogy a papír minősége is sokkal jobb mint a magyar kiadásoknak.

 13. Persze ez csak a füzetek papírminőségére igaz, a magyar kötetek mind jó minőségűek! Mint pl az új Aliens: Üvegfolyosó is! :D

 14. Valóban, kifejezetten kellemes csalódást keltettek az Üvegfolyosó lapjai…a képregényrajongók, akik szeretik simogatni a lapokat, imádni fogják. :)

Vélemény, hozzászólás?