Alien: A Teljes Gyűjtemény

A Media Markt legújabb katalógusában lettem figyelmes egy Alien Quadrilogy logóval, viszont A TELJES ALIEN GYŰJTEMÉNY felirattal ellátott akciós DVD kiadásra, ami már csak azért is érdekes, mert ez a bizonyos AQ embléma csak az amerikai kiadásokon szerepelt.
Európában, és így nálunk is a tojást ábrázoló tokban adták ki a felturbózott DVD csomagot, már csak azért is, mert a neve Alien Tetralógia lett magyarul, így a “Q” nem nagyon illett a képbe.

Meg is kérdeztem gyorsan az InterCom-ot, hogy csak egy lelkes photoshopper készítette-e a borítót a MM számára (volt már példa furcsa borítókra a katalógusaikban), vagy tényleg egy új kiadásról van-e szó.

És tényleg! Az A TELJES ALIEN GYŰJTEMÉNY díszdoboz egy újabb kiadása az 1 lemezes DVD-knek, azaz a tartalma pontosan:

 • A nyolcadik utas: A Halál (1 lemezes)
 • A bolygó neve: Halál (1 lemezes)
 • A végső megoldás: Halál (1 lemezes)
 • Alien 4. Feltámad a Halál (1 lemezes)

És a hivatalos borítója pedig ez lesz:

Várható megjelenés mostanában…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

7 Hozzászólások

 1. Bizony, nem csalás, nem ámítás. Pár nappal ezelőtt én is megnéztem magamnak ezt a kiadást (zavarba elytett a Quadrilogy-s borító és a “4 DVD” felirat): becsomagolt egyszerű papírdoboz, benne a 4 slim DVD tokkal és kész. Szóval se ajándék, se Xénás matrica. Mindenesetre az ára jó. :)

 2. alienpred

  hol lehet megvenni?

 3. Szerinted?

 4. predator

  Nagyon jól néz ki.Be kellene ruháznom rá.:))

 5. avprequiem

  Én szombaton a Media Markt-ba akartam menni, hogy megvegyem a Alien vs. Predator 2 egylemezes változatot mert már megvolt a kétlemezes. Odaértem gyorsan odamentem a DVD-khez hát mit látok: ALIEN díszdoboz. Nem volt nehéz választás melyiket vegyem meg persze hogy az ALIEN-eket. A rajongógnak kötekezően be kelll szerezniük mert a rendezői változatokon ahol nem új jelenet van magyar a szinkron csak az új jeleneteknél kapcsolódik be a felirat!

 6. brianaspirin

  @avprequiem

  az igencsak jól hangzik, hogy csak részben feliratos a rendezői.
  és amúgy a szinkron a régi, vagy az új verzió?

 7. Na, ez engem is érdekelne már, hogy melyik szinkronnal áldották meg eme kiadvány filmjeit.
  Infója van róla esetleg valakinek? :)

Vélemény, hozzászólás?