Alien 5 csak 2013-ban?

Eredetileg úgy volt, hogy a betervezett Alien előzményfilm két részének a forgatásához jövő év februárjában látnak hozzá és 2012-ben küldenék a mozikba az elsőt, 2013-ban pedig a folytatást. Azonban a Scriptflags oldal tudomására jutott, hogy egy évvel eltolták a bemutatót, azaz az az éjfekete, savas vérű űrszörny 2013-ban teszi tiszteletét a mozikban, a következő rész pedig 2014-ben érkezik.

Most még nem ismeretes, hogy miért döntött így a stúdió, bár néhány hete még arról lehetett hallani, hogy a Fox és a rendező, Ridley Scott között kialakult némi vita a költségvetés és a besorolás körül. A stúdió PG-13 verziót szeretne, Scott pedig az R kategóriás változathoz ragaszkodik.

Úgy hírlik, hogy a két női főszereplő Noomi Rapace és Olivia Wilde lesz. A forgatókönyvön Jon Spaihts dolgozott, később Damon Lindelof dolgozta át a szkriptet. (FilmDroid)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

14 Hozzászólások

 1. Ripley

  Ezt a két csajt szexfilmben eltudnám képzelni :) de nem egy alien filmben.
  Ripley nélkül alient csinálni…

 2. predator

  Hát nem tudom,de ettől az időpont tologatástól meg a vitáktól a besorolásról,nagyon rossz előérzetem van és akkor még nem is beszéltünk arról,amit Ripley írt”Ripley nélkül alient csinálni..”

 3. predalien87

  Hát remélem lesz belőle valami!!!

 4. hellraiser

  Hirtelen nem ugrik be semmi a kék hölgyről. tudtok valami bővebbet?

 5. Kver

  én meg azt, hogy nem lesz belőle semmi:D

 6. ragathol

  Az a PG13 dolog elég rosszul hangzik. Remélem átgondolják még egyszer.

 7. Az egyik a Doktor Hause 13-as csaja. Sok filmben láthatjuk majd a közeljövőben, és nagyon szemre való menyecske.
  A másikról csak az ugrik be, hogy “érdekes” az arca.

  Viszont nem bírom ki, és megint elsírom bánatom. Nekem férfi főhős kell, és nem női amazon, aki a melleivel is tud szörnyet ölni. Nem értem az Alien filmekben miért ragaszkodnak ehhez annyira. Ha gonosz lennék azt mondanám talán a szereposztó díványhoz lehet köze.
  A Ripley nélkül filmet csinálni dologra pont ezért reagálom ezt.: “Már nagyon ideje volna nélküle csinálni!”

  A besorolásos dologgal viszont úgy vagyok, egy szörnyes film legyen szörnyes és véres, ne pedig 13 éves kortól nézhető akármi. Tudom ez szenteskedésnek hangzik, hiszen lehet fiatalabb voltam mikor meg néztem pl az Aliens-t. De be is voltam rezelve rajta, mint az állat. Ha akkor nincs az a eszelős borzongás, mert egy limonádé gyerek filmet csinálnak, akkor szerintem nem is lennék ma olyan nagy rajongója.
  Ugyan ezért szeretem a The Thing filmet is. Azon is a mai napig borzongok.
  Szóval hajrá Ridley és helyezd a “filmgyártás” elé a “filmművészetet”. Ne a pénz legyen az első, hanem, hogy egy olyan filmet kapjunk amitől bizony foltos nacival jövünk ki a moziból. Nem lenne jó ha csak egy sima háborús filmet látnék, mint a Predatorsban, vvvagy bármelyik AVP filmben ahol háború volt csak nem emberek ellen. Nem akarom többet azt az érzést hogy.: “A film jó volt, de nem szólt semmiről”
  Elvégre az én nézőpontom szerint az AVP filmek egyetlen gondja csak az volt, hogy hiányzott a sok akciódús öldöklésből egy + 30-40 perc történet.

 8. XenoReD

  Pfff már meg mondtam az 1ik hozzá szólásban csak hírek jönnek és halasztgatások soha nem fognak csinálni Alien 5-öt ha már valóban komolyan el kezdték volna akkor nem 2013ban vetítenék meg 2014ben , semmi nem lessz belőle de ha mégis a világvége előtt mindenképp meg nézném :D

 9. verheiden

  Hellraiser!
  A másik csaj a Tetovált lányban játszott, amúgy meg IMDB.com-on többet is megtudhatsz róluk.

 10. Sajnos mégsem Alien előzmény film lesz, hanem Prometheus!

 11. Hát nekem rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban ….csak reménykedni lehet hogy nem szurják el.

 12. Ripley nélkül valóban nem lesz még egy film, remélem nem lesz belőle sorozat!

 13. AlienStar

  Háát nekem tökm1, csak jöjjööön!!! Bár sajnálom, hogy nem lesz benne Ripley, de sebaj….

 14. Nem mernek elmenni a női központi figurától az Alien 0-ban, persze hogy nincs Ripley, mert nem is volt még képbe ebben a történetben ekkor, de az időponteltolás az nekem sem tetszik, tűkön ülök hogy láthassam az újabb remekművet én is.

Vélemény, hozzászólás?