A:CM – Az első * képek

* jó minőségű!

A hardwired.hu írása pluszban:

A Sega megbízásából FPS-t fejlesztő Gearbox Software műhelyéből megérkeztek az első ALIENS képek! Karácsony környékére tervezik megjelentetni Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. Látszik, hogy elég egyszerű 3D motort használnak, így a hangsúly feltehetően a játékhangulaton lesz. Legalább nem szőröznek fölöslegesen a grafikai polírral és időre elkészítik e várva várt, alapból MÁSZTHEV! csodát.
Szóló mód mellett kapunk négyjátékos kooperatívot, mert igazából csak szakaszban tudjuk magunkat hatásosan védeni a savat fröcskölő idegenek ellen. A multiplayer módról az elkövetkező hónapokban röppen le a megtermékenyített áldozatokat rögzítő pókháló. Mivel kultuszjátékról és megafrencsájzról van szó, valószínűen világbüntető soundtracket akarnak készíteni a Colonial Marines plazmapuska sorozatainak és idegen sikolyainak kíséretére.

Klikk tovább a galériához!

Forrás: xbox360.gaming-universe.de

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

20 Hozzászólások

 1. Megabrutál képek!!!

 2. Lace

  “Fuckin’ A!”

 3. drakomen

  nagyo kull a grafika

 4. Brom

  Állat….!

 5. Nagyon pro! :D

 6. MetalThor

  Nagyon KARAJ képek!! Már alig várom, hogy megjelenjen!!^^

 7. paci

  Fullos. Egyetlen bánatom, hogy csak marine-ként jétszhatunk…

 8. e.norby

  Király lesz ha ilyen lesz.Kiváncsi vagyok a gépigényre.

 9. Mega-brutál-állat gáme lesz!!!! Haladjon mááár! Kéne venni másik videókártyát. :P

 10. 1234

  Na ne már, ez piszok jó grafika! Szerintem biztos eléri a Half Life 2 szinvonalát. Bár, már már túl jók a képek. Lehet, hogy kozmetikázták őket? Vagy inkább csak háttérképek – reklám anyagok volnának?
  Amit láttam, az alapján majdnem biztos a hangulat.
  Csak egy gondolat: Hogy tényleg, milyen lessz a zene? Én nem bánnám, ha jócskán átvennének a filmek track-jeiből. Annak is örülnék, ha a 4. rész hangzás világát sem hagynák ki. Persze a hangsúly az Aliens zenélyén kell hogy legyen. ( Természetesen.) Tudom, tudom, egy ilyen meló, hogy tisztességes szinfónikus zenét komponáljanak, pláne úgy, hogy tőbb különböző zeneszerző müvét is egybegyúrják, igen költséges, és időigényes. Ráadásul fel kéne venni a kapcsolatot a komponistákkal, és együt is kéne müködni velük. És hát egy játékra, pláne amit nem elsővonal belinek szánnak, mint mondjuk a Crysis, vagy a Bioshock, nem igen fordítanak kellő enrgiát a zenére. Persze, érthető módon, mindenesetre nekem ez a tapasztalatom.
  Még valami: Régi álmom volt, hogy egyszer a monitorom képernyőjény fölém magasodjon egy fekete, nyáltól csöpögő, vicsorgó alien. Az álom, azt hiszem most sem jön be maradéktalanul. Igaz, sokat fejlődött a dolog az AVP2-höz képest. De, ahogy látom, még mindíg nem tudják megoldani azt grafikailag, hogy a szörny nyáladzon, avagy csillogjon a trutyitól. Most nem csak ezt a játékot mondom, hanem amúgy, tán a Jerichóban voltak hasonló efektek, de még ott se. Hiába, kiskedvenceink, nem igen szobatiszták, és ez zűrössé teszi a kivitelüket is.
  Bár, azért elég használhatóak a karakterek, ahogy láttam. Remélem, hogy lesz különféle küllemű idegen is. Mer ha az AVP2-ben is tudtak két féle drone-t csinálni, akor itt is elvárnék valami hasonlót.
  ( Ha nem többet… ) Hisz nincs két egyforma xenomorph sem. Az is jó volna, ha lenne szinte teljesen fekete idegen is. No meg ha szerepelnének Praetoriánok is.
  Most így hirtelenjében ennyi.

 11. predator

  Nagyon brutkó grafika!Ha ilyen lesz a játék akkor nagy sikerre számíthat!

 12. idegen93

  Állat!Királysáááág!Szuper!
  Remélem nem lesz benne olyan probléma hogy a csákó megy az úton aztán zupsz lezuhansz vagy azért legyen csak annyira nehéz hogy nekeljen beleőrülni pl. az Avp2-ben nemtaláltam az utat és teljesen bediliztem és ahogy össze vissza futkostam rátaláltam.Úgytűnik hogy egy ragyogó alienes játékot várhatunk!

 13. alienking

  nagyon hajaz az aliensre XD

 14. szerintetek működni fog egy olyan gépen, amin az avp2 akadozik?

 15. most őszintén. szerinted?

 16. thereaper

  Jigsaw: Sajnos esélytelen.

 17. És ez már csak szebb lesz, elvégre még minimum fél év van a megjelenésig, és addig még tuningolhatják a grafikát :)

 18. idegen93

  A fenébe az én gépemen is akadozik na majd remélem hogy a másikon működni fog mert az nemakadozik.

 19. drakomen

  neharagudj jigshav de ezer % hogy nem fogja vini az én gépem se egy csúcs gép de legaláb viszi az avp2 szerintem szerez be egy másik gépet

 20. Red Queen

  Még JÓÓ hogy lesz új gépem! Nem is akármilyen! :DD

Vélemény, hozzászólás?