A Perry család visszatér!

Minden igaz Alien rajongó tisztában van vele, hogy Steve Perry és lánya Stephani írta a legjobb Aliens regényeket. Ez tény!
Az is tény, hogy évek óta nem jelent meg egy valamire való Alien történet, és talán a Dark Horse-nál is úgy gondolják, hogy a két újraindított sorozatot e két névvel lehet visszarepíteni fénykorába.
Tehát felkeresték a két profit, hogy ugyan írjanak már 1-1 történetet Aliens és Predator vonalon. (Érdekes, hogy a DH az AvP-nek nem feküdtek neki, tán meghagyják felvezetőnek az új filmregényt? Nem ez lenne az első eset, hogy egy film eseményeit alternatív vonalon folytatnák…)
Ígyhát Steve és Stephani vállvetve billentyűzetet ragadott, és nekiláttak. Apa a Predator: Turnabout (Körhinta?) alaszkai hűvösében engedi szabadjára a ragadozókat, míg lánya a Aliens: Criminal Enterprise (körülbelül: Törvénytelen Vállalkozás) történetében ereszti rá egy csapat űrkalózra az idegeneket.

Mindkét regény 2008. év elején jelenik meg Amerikában, idehaza – ha a Szukits Kiadó is úgy gondolja, akkor – szerintem 2009 végén számíthatunk rájuk…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

21 Hozzászólások

 1. Micsoda fantasztikus cikk. ;)
  Sajnos még nagyon messze van 2009 (vége) 2010 eleje. :(
  Remélem megéri várni, és nem valami összecsapott könyvet kapunk.

 2. Darkoo

  A fagyos Szibéria után Alaszkában vadásznak kedvenc Ragadozóink. Szóval nemcsak a forró helyeket kedvelik. A vadász minden éghajlaton otthon érzi magát nemigaz?;)

 3. hydrafactor

  Jaj de jó. Végre nem csak a ronygákiolvasott könyveimet fogom 2009-ben lapozgatni a könyvtáramban. (WC) :P

 4. Ígéretes könyvek, én a Predatoros-ra vagyok igazán kiváncsi! Szerintem meglesz magyarázva miért is kujtorognak a ragadozók Alaszkában. Legalábbis remélem. Gondolom nem poénból fagyoskodnak ott, ahelyett, hogy egy jó kis meleg, párás dzsungelben vadásznának…Amúgy mindkét borító nagyszerű, szerintem érdemes lenne a Szukitsnak is megtartania őket!

 5. zoli_

  Na végre itt az ideje hogy valami normális könyvet is olvassak.

 6. csutkakoma

  Nagyon remélem, hogy kiadják őket itthon is. Tényleg messze van még 2009 amennyiben…

 7. “A fagyos Szibéria után Alaszkában vadásznak kedvenc Ragadozóink. Szóval nemcsak a forró helyeket kedvelik. A vadász minden éghajlaton otthon érzi magát nemigaz?;)”

  Darkoo, nem feltétlenül, csak forró hőségben vadásznak. A testháló, ami körbeveszi testüket, egyuttal fűtőszálként is üzemel.

 8. Predator2

  2009… az jó messze van :(

 9. na, ez jó, bár kicsit sajnálom, hogy a Criminal Enterpise is a “megszelidített alienek” nyomvonalon halad tovább. De azért érdeklődve várom (mint az Origin Sin-t).

 10. Nem volt róla szó, hogy meg lennének szelidítve! ;)

 11. Nem is szó szerint értettem :)

 12. Angolul a Roundabout jelenti azt, hogy Körhinta, szerintem ez inkább Fordulat vagy vmi hasonló szeretne lenni.
  (Bocs, ha kötekszem.)

 13. Régi vicc új köntösben: “Egy Dropship volánjánál ülsz, és egyenletes sebességgel, alacsonyan száguldasz a bolygófelszínen. Hajadat borzolja a nyitott kis ablakon beáramló menetszél. Tőled balra egy szakadék. Jobbra egy rohamosan közeledő Predator hajó, mely ugyanannyival hasít, mint te. Előtted egy nálad lényegesen nagyobb Királynő nyargal. Hátulról egy csorda Alien követ. A Predator hajó és a Királynő sebessége egyébként szintén megegyezik a tiéddel. Hogy rázod most le ezeket? Gondolkozz!
  Szállj le végre a körhintáról és hagyd a gyerekeket játszani!” :)

 14. Predator2

  Hehehe a viccet ismerem, de így sokkal jobb :)

 15. Predator2

  Tényleg mi van, ha azért Fordulat a címe, mert most nem pusztítják el a Predatort és kivételesen nyer?

 16. Sajnos nem nyerhet mert a predator sorsa: Halál. :)
  Amúgy jó a vicc. :D

 17. De, ha mégis nyerne a Yautja…., jó lenne, bár veszt.:(

 18. Predator2

  Pedig a borítón nyerésre áll… miket beszélek már nyert is :)
  Lehet hogy azért veszít, mert elveszti a maszkját és megfullad?

 19. Nos az lehet, csak a borító nem mérvadó. :D

 20. idegen93

  Óóó emlékszem ezekre a szép képekre kár hogy olyan két év múlva lesz csak itt.

 21. idegen93

  Hmm…Ha jobban megfigyeled három alien van azon a képen.

Vélemény, hozzászólás?