A legjobban várt 2010-es sci-fi…

Az indexen lehet szavazni a 10 legjobban várt idei sci-fi filmre, köztük a Ragadozókra is:

  Nem elég, hogy visszatér a vászonra az egyik legkirályabb földöntúli gyilkológép, a Ragadozó, de Antal Nimród rendezi, Adrian Brody pedig már idei második fantasztikus filmjében néz majd nagyon szomorúan. A történetben egy csapat elitkatonára vadásznak a Ragadozók egy bolygón, és ha minden igaz, Nimródék nem szaroztak a családbarát besorolással, jó véresre hagyták a végső verziót. Bemutató: július 8.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

5 Hozzászólások

 1. queensryche

  Nehezen emésztem meg, hogy Brody lesz a ‘faszagyerek’ a filmben.
  Már az első hírek megjelenésekor ingattam és látva a képeket és a friss trailert még mindig ezen a véleményen vagyok. A képi világ tetszik és bízom Antalban is, de véleményem szerint Brody nagyon rossz választás volt a szerepre.
  A legelső infók szerint Michael Jai White ( Spawn) játszott volna a filmben, szerintem nála keresve sem találhattak volna alkalmasabb szereplőt.

 2. Red Queen

  Remélem, nem olyan csalódással jövünk ki a moziból, mint az AVP2 “esetében”. ;P

 3. predator

  Adrian Brody neve, először nekem is furcsán csengett egy Ragadozó filmmel kapcsolatba,de lassacskán kezdem megszokni/elfogadni(játékáról csak a film megnézése után tudok beszélni). Talán azért furcsa,mert én még nem láttam ilyen típusú filmben( lehet rosszul emlékszem). Nekem az ő neve hallatán azonnal a Zongorista ugrik be,de lehet hogy ez a Predators után megváltozik:))
  Nagyon várom már a filmet!

 4. Red Queen

  Mit tudom én. Lehet, hogy Brody is amolyan “túlélő” pofa a filmjeiben. (A Zongorista, pl.)… :P

 5. idegen93

  Hát Red Queen ha az lesz mint az AvpR-nél én már elfogom veszteni a hitemet az iránt hogy már készülhet valaha is jó alien vagy predator film. :(

Vélemény, hozzászólás?