A 7 videója #33

Köszönet predator1993-nak a linkért!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

15 Hozzászólások

 1. predator

  Aranyosak a mackók és a videó is szuper!

 2. T-800VZ

  Nekem nem jött be!Sorry!

 3. idegen93

  Érdekes kis játék lehet. :D Vajon ez a jelenet is benne van? :P

 4. Aliensking

  A drága Ripley, is hasonlót álmodott. És láthattátok, hogy mi lett a vége! Előre is búcsuzzunk a macitól! XD

 5. Falconer

  b@zzddd…ez nagyon ütős volt XD :DD

 6. DanXeno

  istenem..xD ez nagyon beteg… és legalább annyira jó is :D

 7. Nordbright

  Nem tudom ki melyik hozzászólást olvassa, rég nincs update…
  Mikor lesz a PREDATORS “spoiler csönd” feloldása, és mikor tudjuk értékelni a kritikákat, meghallgatni egymás véleményét?
  Lassan kifut a mozikból a film.

 8. (ez nem ide illik.)
  emberkék megnéztem a filmet és….:( :( :(
  nem tudok mást mondani rá csak azt hogy szar :(

 9. DanXeno

  szabcsey,nemtom te hol élsz,de ez nem xar,sőt! :D nagyon jó lett ! So-So könyvben jobb lett volna,de így is baromi jó volt :D

 10. DanXeno

  Arnold Schwarzenegger filmjeiben megküzdött mindenkivel, összetűzésbe keveredett terroristákkal, bűnözőkkel, de egytől egyig leszámolt velük, még maga a Sátán sem tudott nyerni ellene, sőt egy spéci felszereléssel rendelkező űrlényt is legyőzött. A Predator nagy siker volt, jött a folytatás Danny Gloverrel, amely már eléggé gyér bevételt tudott felmutatni, néhány éve azonban újra visszatértek a mozikba a ragadozók, ezúttal az Alienekkel együtt voltak láthatóak. Az AvP mindkét részét szétszedték a rajongók és a kritikusok, a két rémség útjai ezek után különváltak, az Alient legközelebb Ridley Scott hozza el nekünk, a Predatorokat pedig Robert Rodriguez készíthette volna, de a rendezői feladatokat inkább Antal Nimródnak passzolta le.

  A sci-fi akció 10,5 millióval kezdett pénteken, az érdeklődők nagy része letudta a filmet, szombatra pedig ahelyett, hogy nőtt volna, inkább csökkent a bevétel, a hétvége összeredmény 25 millió dollár, amely teljesen korrektnek nevezhető, főleg, hogy nem is vetítették 3000-nél több filmszínházban, csak 2669 helyen adták. A Ragadozók nem jutott az AvP sorsára, a nézők kedvelték a filmet, ezt tanúsítja az imdb-s 7,5-es átlag. A kritikusok többsége is elégedett volt, habár a kezdeti pozitív nyilatkozatok után hamar megérkeztek a negatív vélemények is, de a 65 %-os átlag jónak mondható, főleg egy horror, akció és sci-fi egyveleg esetében. Roger Ebertnek nem jött be a produkció, bár a kritikusok olyan kérdéseket vetett fel, hogy mi értelme van annak, hogy a lények elhurcolják az embereket egy másik helyre, illetve az első adandó alkalommal miért nem végzik ki őket.
  Meddig húzhatja a film? Az AvP:R 9,5 millióval nyitott és 41-nél hagyta el a mozikat, az AvP pedig a 38 millió után 80-ig húzta, ezeket azonban negatív visszhang kísérte, Nimród művét pedig szeretik az emberek, a 80 milliót nem valószínű, hogy eléri, de a 60-as határ elérése elég szép lenne. Nimród mellesleg hollywoodi pályafutása legjobb eredményét produkálta, Az elhagyott szoba és A szállítmány se jutott el 20 millióig <— tessék Szabcsey

 11. Nordbright

  Új postot a filmről! :) nem egy maci alatt kéne vitatkoznunk

 12. DanXeno

  jogos xD :D mindíg van 1 bölcs :D jelen pillanatban Nordbright :D ;)

 13. Nordbright

  “gyerekek”! történt esetleg valami mano-val, hogy már több mint egy hónapja nincs post pont egy eseménydús időszakban?

 14. idegen93

  Remélhetőleg semmi komoly.Remélem hogy csak meló vagy a predators érte sokk miatt.

 15. offolok én is tovább.. Szintén remélem, hogy mano csak elfoglalt, volna mit beküldenem már..
  illetve küldtem is, de vagy megint kehes a hírbeküldősdi, vagy mano nem ide figyel. Kitehetném a ide a medve alá is, de az már űberofftopic lenne :-) És a hét videói közt a helye ;-) Szóval várok, mert az “jó” nekem.

Vélemény, hozzászólás?