879118 és 163000

Érdekességre bukkantam az index-en:

 • 1989-ben A bolygó neve: Halál-t a hazai moziban 879118-an látták.
 • Az Alan Dean Foster által jegyzett filmregényt pedig magyarul 163000 példányban adták ki!

Forrás: index.hu és index.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

10 Hozzászólások

 1. schatz

  Háááát igen… Akkoriban még nem volt internet és a hamisítás sem élte még a fénykorát. Akkor csak tényleg a moziban lehetett megnézni. De tényleg nagy szám a 879118 ,még manapság is! Hát még akkor..

 2. Rodger

  Viszont akkor még tudtak normális filmeket csinálni. A mostani filmek 90%-át az ember megnézi 1-2-szer aztán soha többet, gyakorlatilag semmi újat, vagy eredetit nem tudnak nyújtani. Sajna mint úgy általában minden téren jellemző hogy mindenki csak a gyors profitra hajt, és ez meglátszik a végterméken is.

 3. Red Queen

  Eggyetértek.
  Amúgy ez számomra nem meglepő…
  Aliens forever!

 4. Yutani

  Hát azért én még remélem, hogy a Terminator Salvation nem lesz elrontva…És ezek a számok… Gyönyörű.

 5. Jah + ma mindenki csak downloadolgat todjátok kiveszi meg???Ez a gondolkodás a mai SAJNOS!!

 6. Rodger

  Ez is igaz viszont azért ez a warez is rohadtul fel van ám fújva. Csak a kiadók, producerek, zenészek meg a többi dúsgazdag majom keveri állandóan a dolgokat, mert így is pofátlanul sokat zsebelnek be, de nem elég nekik a több millió dollár amit összekaparnak. Akit tényleg érdekel a film az úgyis elmegy a moziba és ott nézi meg, és ha rajongó akkor megveszi eredetiben a játékot/zenét/filmet. Aki viszont letölti vagy pár 100ft-ért megveszi az úgysem fog soha elmenni egy moziba. Azért mondjuk érdekes hogy a jó filmek mindíg kasszasikerek és egymás után döntik meg az eladási és nézettségi rekordokat pedig azokat is úgyan úgy ha nem jobban töltik le ingyen. Ami pedig s**r és csak azért csinálják hogy a rajongók zsebéből gazdagodjanak meg, az nem érdemel meg mást.

 7. predator

  Nagyon szép számok.Szerintem ezek az adatok a mai napig dícséretet érdemlőek. Úgyhogy továbbra is
  hajrá Alien!

 8. csillagharcos

  Hát ezek tényleg szép számok, de valamire kíváncsi lennék, ha még egyszer lejátszanák a feljavított verziókat mint a Star Wars-nál tették hányan mennénk el? Szerintetek 10.000-et megütnénk?

 9. predator

  Számokat nem mernék mondani,de elég sokan.

 10. salex

  Akkoriban az Aliens meg a Terminator voltak az első filmek amik bejöttek aztán jött a feketeleves.Többször is megnéztük sőőt! Egyszer a vén matektanárnőmet pillantottam meg a nagyérdemű között,és másnap megint. hihi Imádtuk ezeket a filmeket ,mindent soxor néztünk meg:Star WArs-ok,terminator ,Aliens és persze az Alien. Persze akkor a fapados jegy 20 forint volt…

Vélemény, hozzászólás?