3 AVP 2 előzetes + 5 perc filmrészlet!

[2007.12.11.] Jó minőségben, nagy méretben, erősen spoileresen, íme:

Köszönet a www.alienexperience.com-nak a hírekért!

Hohohóóóó, kicsit elkésett a Mikulás, de olyat hozott nekünk, amitől tátva marad a szánk. Nekem tátva maradt.
Kéremszépen, emitt a linken megtekinthető A film első 5 perce: uk.movies.yahoo.com
Szinte minden van benne, csak erős idegzetűeknek ajánlott, és persze azoknak, akik nem félnek a spoilerektől!!!

Frissítés: letölhető FLV emitt: avp2_5min_400x300.flv (~30Mb)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

22 Hozzászólások

 1. LángVágó

  mi a túróval tömörítették ezeket a mov-okat nem jácca le egyik player sem :S ???

 2. magyar vadász

  Emberek, ezek az előzetesek rosszabbak, mint akármelyik drog! Ez az 5 perc aranyat ér! De jó! A zene, az valami fantasztikus, ötvözi a predator első részének, az aliensnek és az alien 3-nak a zenéjét. Csak ez legyen alatta! Az a savmarás! Pont ezt vártam, annyira jó! Odafognak szegezni az üléshez a moziteremben! Ez ultra csúcs XD!

 3. Yutani

  Én az Alien 4 zenéjét vettem észre, de nem akarok akadékoskodni.
  És ez az 5 perc…ez még csak a kezdet…K*va jó lesz…Most már a kétejeim nagy része eloszlott. Lazán gyorsan akcióba megy át az egész, ahogy kell, és tuti, hogy jó pár horror elemmel is fogunk találkozni.
  Végre egy olyan AvP movie, ami méltó a nevéhez.

 4. LángVágó

  Azért az időt is kicsit lehetett volna érzékeltetni vagy lehet csak én keresek csomót a kákán. Mert ugye láccik hogy kijön a predalien. A köv snittbe meg má ki van fejlődve :) Meg aztán mit uszkálnak ott facehuggerek és mérnem vizsgálták meg a fertőzött predet… persze ezek a film szempontjából mellékesek.
  Reméljük tényleg királyság lesz a film :)

 5. magyar vadász: a zuhanás után az előző filmek zenéi szólnak (AR és Predator), nem az AVPR-é.
  Elméletben ráadásul agyon van vágva ez (is).

 6. idegen93

  Ez az a film nagyon jó lesz már az első öt perc olyan jó iszonyat király! :)
  Bár azt nem értem hogyan fejlődött ki ilyen gyorsan a predalien de mitszámít ez az a lényeg hogy végre megkapják az alien és predator fanok azt amire annyira vágytak egy tökéletes Avp-és film már alig várom! :)

 7. Red Queen

  Huhh, ez még keményebb lesz a Fűrésznél (SAW) is… pedig az sem volt egy könnyű darab….
  :D
  Apropó, én még nem láttam olyat, hogy a kameja mutatja ahogy a “koncentrált” sav átmarja az emberi bőrt.
  Ez A múvi méltó – lesz ha a vége rossz – az Aliens vs. Predator kifejezéshez.
  Jah nem vok Aliens vs. Predator rajongó, bejövősebbek a Bolygó neve Halálhoz tartozó dolgok.

 8. Red Queen

  Jaja. A Predator “kőkemény” akció, és a faj pedig elég nehezen meghatározható…

 9. rivike

  Hát ez alapján szuperul lett megcsinálva… Nagyon várom… A kérdéseket pedig szerintem akkor tegyétek fel ha már láttátok a filmet :)

 10. RxMorpheusz

  Nekem is nagyon tetszett ez az 5 perc, de csendben felhívnám mindenki figyelmét arra ami a magyarul is kijött trélerben volt, mert abból marhára nem az jött le, mint ebből az állítólag első 5 percből.(Esti pancsolás a helyi cicababával, meg kedves katonamama hazatér a családhoz jajjdejó, Hoffermisi kihül mittudomén). Szerintem az az 5 perc vagy vágva volt és nem mennek ilyen jól a dologk majd a mozivan, vagy tényleg így fog kezdödni, csak az első 10 perc után jön majd az a szenvedés mint ami az AVP 1 ben is el voltjátszva időhúzásnak. Ne legyen igazam!!!

 11. A Rendezők mondták, hogy a jelenet totálisan megva vágva. Nem is az eredeti filmzene szól emiatt alatta. Ugyan úgy megvan vágva mint a cipőboltos jelenet.

 12. LángVágó

  Nodika ha ez igaz akkor én örülök :) :) :)

 13. LángVágó

  hmmm most láttam csak Mr. Wolf egy idegen bolygóról indul. Vajon az a Yautják bolygója ?

 14. Vipera

  A harmadik trailer után mondtam, hogy többet nem nézek meg, úgyhogy tartom magam. A többit már csak majd együtt, a moziban! Legyen már január 31….

 15. Lestat

  Szerintem is baromi jó az első 5perc. :P
  Hangulatos lett nagyon, főleg Wolf tetszik benne kicsit télleg ojan problémamegoldó/elit harcos érzést kelt bár nemtudom miért, de jó!
  Ami nemjönbe: Hát a hajón lévő Pred azért elég béna. Kevéssé hiszem hogy így szétlőné a saját hajóját a vállágyúval mert felbukkant egy idegen, anyi más fegyverük van. Bár lehet hogy meg van vágva és nem azért zuhant le de nekem úgyjött le.
  Amúgy szuper lesz :P

 16. Lehet úgy volt vele, hogy végzetes lépés lenne egy olyan lénnyel ökölharcot vívni, ami éppen előtte nyírt ki két predatort is pengetávon belül. :)

 17. Ezazezaaz!! A redband óta nem izgultam rá így erre a filmre!
  -Negatívum:
  Kár, hogy a vadász-karja-potty rész nincs jól megcsinálva, az embernek ha keresztül(!)marja a sav a karját, aligha fog csak a foga közt morogni, mintha pl egy tégla esett volna a tyúkszemére! (Hudson is hogy kivolt, mikor csak enyhe permet érte a bőrét) Ez inkább a megmosolyogtató, mint az iszonytató kategória. :/

  Colin nem azt írta, hogy az első harmadból van összevágva? Az fél óra, egy 90 perces filmhez félórás felvezetés?

  -Azért néztem egyet a Chetre lövöldöző preden, egy ragadozó kétszer(!) mellétrafál egy űrhajón!! (Tuti avp1-es klán tagja.)

 18. idegen93

  Hát nekem is feltünt hogy nem üvölti szét magát annyira hogy kívülröl mutassák az erdőt ahogyan a madarak megijednek és úgy elrepülnek bár lehet hogy csak azért mormolt olyan gyengén mert még csak most kezdet belejönni és aztán amikor üvölteni akart pont ráment az arcmászó de az is lehet hogy a vadász tök izmos volt és ezért kibirta üvöltés nélkülis mitne mondjak elég jók a reflexei hiszen szét lőtt egy arcmászót.Amikor a predator mellétrafált nos annak több oka is lehet…
  1.Mert még kezdő volt
  2.mert a predalien túl gyors volt és nagyon gyorsan eltudott ugrani és a rakéta eltalálta a ürhajó egyik fontos meghajtóját
  3.A predator megijedt vagy meglepőött amikor meglátta a predalient
  4.de az is lehet hogy csak pekhjes napja volt.
  5.lehet hogy ezek közül egyikse.

  Emlékszem valaki irta hogy miért nem vizgálták meg a predatort hogy nincs e benne e egy mellkasrobbantó lehethogy megisakarták vizsgálni végülis lehet hogy ezért élezte azt a kést bár az is meglehet hogy nemgondoltak rá vagypedig azthitték hogyha volt is benne már elpusztult azzal hogy a predi meghalt megmég az is hogy a királynő jól átszúrta nos ezek a lehetőségek vannak.

 19. A játékidős dolgot visszavonom, most olvasom, by Colin: “…Slightly cut down…”, azaz csak enyhén van megvágva. Szóval elejétől a végéig pörgős mozi lesz. :D

 20. Lestat

  ez az idegen93 nagyonvágja :O emlékeztet egy “kedves” ismerősömre nemcsúfolnak téged véletlen struccnak ? XD

 21. alienking

  szentem tök brutál volt

 22. Schweki

  Ez nagyon állat!! :D

  Azért látszik, hogy vágva van, következetlenül jönnek egymás után a jelenetek. De már így is elképesztő, a kész film pedig maga lehet majd a csoda. :)

  Nagyon várom… XD

Vélemény, hozzászólás?